У п’ятницю, 23 квітня 2021 року, в межах реформи шкільного харчування Міністерство освіти і науки спільно з Міністерством охорони здоров’я проведе вебінар на тему «Формування культури харчування та правильних харчових звичок».
З-поміж питань, які спікери обговорять під час заходу:
ключові засади здорового харчування та культури харчування;
принципові зміни, що запроваджує реформа харчування;
рецептурний потенціал організації шкільного харчування, поліпшення його культури;
інструментарій та кращий досвід інформаційно-роз’яснювальної роботи з питань формування культури харчування та правильних харчових звичок.
Спікерами вебінару стануть:
Віра Рогова – заступниця Міністра освіти і науки України;
Олег Швець – президент Асоціації дієтологів, консультант громадського здоров’я проєкту «Поліпшення охорони здоров’я на службі у людей»;
Євген Клопотенко – кулінарний експерт, засновник соціального проєкту зі зміни культури харчування «Cult Food»;
Тетяна Скапа – виконуюча обов’язки керівника експертної групи з питань профілактики неінфекційних захворювань та формування здорового способу життя директорату громадського здоров’я та профілактики захворюваності МОЗ;
Анжеліка Крутова – директор департаменту науки і освіти Харківської ОДА.
Вебінар проводиться для керівників та працівників департаментів освіти і науки обласних, Київської міської державних адміністрацій, а також ректорів обласних інститутів післядипломної педагогічної освіти в межах реформи шкільного харчування. Водночас перегляд трансляції буде доступний для всіх охочих на сторінці
Міністерство освіти і науки України
у Facebook.
Дата: 23 квітня.
Час: 11:00-13:00.
Трансляція: сторінка
Міністерство освіти і науки України
у Facebook.